Esport

Älskar du att spela och känner att du vill utveckla din spelförmåga i en lugn och rofylld miljö där du samtidigt kan uppnå gymnasiebehörighet?
E-sport


Då är vår esport-profil något för dig. Vi erbjuder dig möjlighet att ägna dig åt esport vid två lektionstillfällen i veckan. Vi fokuserar på det moba-baserade (multiplayer online battle arena) spelet League of Legends men du kommer även få möjlighet att testa andra dataspel. Vi erbjuder ett spelande som inte syftar till någon elitsatsning. Samtidigt är meningen att du ska kunna utveckla ditt spelande, både individuellt och i lag. Teoretiska moment varvas med spelandet och du får studera olika spelstrategier och spelvändningar. Kursdeltagare på skolan som läser esport på heltid kommer ofta in och delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter samt håller i vissa kursmoment. Du behöver inga förkunskaper. Vid enstaka tillfällen kan vi även vidga våra vyer och pröva på andra spel eller brädspel.

 

”Jag är nybörjare och har lärt mig massa grejer som jag inte hade lärt mig hemma men framförallt är det trevligt och skönt att ha något roligt på schemat”


Ur ett bredare perspektiv kommer du att få verktyg som hjälper dig att bättre kommunicera och samarbeta med andra men framförallt vill vi att du känner spelglädje. Välkommen!

 

Profilen är en del av Allmän kurs som du läser mer om här. Vill du skicka in en ansökan direkt - gör det HÄR!

Modified 2022-03-07 09:40:01