Japan

Denna profil passar dig som är intresserad av att lära dig mer om Japan och den japanska kulturen. Kursen är bra både för nybörjare och erfarna
Japan


I början känns det är svårt att lära sig det japanska alfabetet och grammatiken, men med hjälp av olika enkla metoder kan alla börja skiva och läsa japanska. Kursen kommer främst att ge dig grundläggande kunskap i modern japanska, som innebär grammatik, tecken och basvokabulär. Du kommer också att träna muntlig kommunikation.

Undervisningen, med läraren från Japan, görs individuellt och i egen takt. Dessutom fördjupar du dig inte bara språket utan även i kulturen genom att njuta av olika kulturella aktiviteter, som till exempel Karigrafi, Origami, enkel matlagning och Anime film. Denna kurs kan ge dig en behörighet i moderna språk 1.

 

"Profilen Japan har gett mig grunden jag behöver för att efter kursens slut kunna fortsätta med mina studier i japanska. Redan från början fick man arbeta i sin egen takt och lära sig språket utifrån sina tidigare kunskaper. I början var det svårt och kunde vara läskigt att prata på japanska. Nu känns det betydligt lättare eftersom det är en sån trygg och lättsam miljö. Förut så kunde jag inte ett enda tecken, nu så kan jag skriva med endast japanska tecken eftersom vi från början använde oss av det. Japanska är svårt men eftersom man alltid har roligt så lär man sig snabbt”

 

Välkommen med din ansökan om du vill lära dig det japanska språket och få mer kunskap om den japanska kulturen!

 

Profilen är en del av Allmän kurs som du läser mer om här. Vill du skicka in en ansökan direkt - gör det här!

Modified 2022-03-03 11:20:37