">

Härlig, höstlig höjdpunkt

Med en Glimmadag fylld av aktiviteter för deltagare och personal var grunden för en härlig dag lagd. Ivriga människor som ilade till förmiddagens aktiviteter var startskottet för dagen. I alla vrår och hörn av skolan surrade det av prat, sång och springande fötter. Det var en dag för och med alla. 

En dag med tid för att vara i tillsammans lite extra; under promenaden, i fotbollsmatchen, i äppelkaksbakandet, i sången eller vilken aktivitet det än var. En tid för tvåsamhet och flersamhet. Inte ensamhet.

Där Glimmadagen tog slut tog Mårtensfesten vid. En tradition på skolan med anor från flera årtionden tillbaka. Aftonen bjöd på fantastisk mat, roliga skratt och uppslupen stämning som förnöjde och fördröjde oss alla i en härlig stund. Underhållningen i aulan var på absolut högsta nivå - vacker, rolig och även banbrytande för flera. Upplevelser och känslor som dröjer sig kvar och skapar minnen att bevara. 

Efter kaffet bjöds det på Mårtensandakt i kapellet med extra tid för ro och lugn för själen. Därpå avslutades en välfylld dag med en spektakulär Halloweenfest, arrangerad av deltagare på skolan. Korridorer och rum fylldes av utklädda människor och ett disco utöver det vanliga, där bland annat vinnarna till bästa kostym korades, avrundade en mycket lång och mycket lyckad dag på Glimåkra folkhögskola.

Modified 2018-11-09 07:52:00
Author
Marie Wetterqvist