Glimmaspel 2019

Idag var det äntligen dags för Glimmadag – och inte vilken Glimmadag som helst, utan Glimmaspelen! Dagen inleddes med pompa, ståt, fackelbärare och mänskliga pyramider - något som sedan återkom under dagen.

Dagen bjöd sedan på många olika upplevelser med alltifrån pricka rätt till musikquiz. Gemensamt för dem alla var att de genererade glädje, nyfunnen vänskap, nya erfarenheter och en varm känsla i kroppen. För det är Glimmadag på Glimåkra folkhögskola. Med fokus på relationer snarare än prestationer.

Nya ansikten möter nya och gränser som tidigare var otänkbara att korsa klivs en dag som denna över med jättekliv. Ivriga deltagare rusar fram för att ta emot lagets fana och nya ledare träder fram. Lagledare som på bästa sätt värnar om hela laget och ger röst åt de som ibland saknar en egen.

Luften surrar av nya namn, hejaramsor och skratt. Tiden rinner iväg men ögonblick fångas. Det är Glimmadag på Glimåkra folkhögskola. Här satsar vi på relationer som sedan skapar förutsättningar för prestationer.

Modified 2019-09-30 08:44:32
Author
Marie Wetterqvist