Ansökan till kurs

Modified 2017-04-11 06:34:49   

Dags att söka till våra kurser som startar till hösten! Du söker genom att följa ett av de två alternativ som beskrivs här nedan.

 

Alternativ 1:  Ansökan som skickas med post

Ansök till kurs genom att först ladda ner dokumentet "Ansökan till kurs" (pdf). Du behöver använda gratisprogrammet Adobe Reader för öppna dokumentet. Därefter skriver du ut dokumentet och fyller i uppgifterna för hand med penna. Skicka sedan dokumentet till oss med vanligt brev. På brevet anger du följande adress:

Glimåkra folkhögskola
Box 115
289 04 Glimåkra

Märk gärna brevet med "Kursansökan"

Du kan också maila in din ansökan och bifoga dokumentet "Ansökan till kurs" i ditt mail. Då behöver du scanna in dokumentet eller ta bra bilder med exempelvis mobilkamera. Var noggrann med att kontrollera att dina bilder blir bra. Annars kan vi kanske inte behandla din ansökan.

Du mailar din ansökan till:

info@glimnet.se

Ange gärna "Kursansökan" som rubrik.

 

Alternativ 2:  Ansökan via webb

För att ansöka till kurser via webben använder du vå webbansökan som visas längst ner på den här sidan. Söker du via webben var vänlig observera att du ska få en bekräftelse via mail på att ansökan är gjord. Får du inte detta mail så kontakta skolan. Instruktioner för hur söker via webb (pdf).

Ansökan via webb - klicka här nedan!