Ledarutbildning för ELU

Modified 2016-12-06 08:37:42 history  

Ledarutbildningen är för dig som vill utmanas och växa som ledare genom att hänga med ungdomar och leda dem närmare Jesus, varandra och andra! Den vänder sig till dig som vill utmanas och växa som lärjunge och ledare och gärna har gått en Bibelskola eller motsvarande.

 

Genom ledarutbildningen får du verktyg för tjänst och växt som lärjunge och ledare så att du är mer redo för de möjligheter och utmaningar som kommer både under året och i livet som följer! Vi vill se dig utvecklas och få redskap att bli trygg och professionell i mötet med ungdomar i skola/församling/förening.

 

Vad är ledarutbildningen? Under året träffas alla deltagare för ca. 5 gemensamma utbildningsveckor då undervisningen är iform av föreläsningar, bibelstudier, workshops med fallbeskrivningar, filmer att analysera, retreat etc. Den övriga tiden är man i ett team och har handledarledd tid inom organisation/församling och när året är slut har du fått träning i ledarskap, grupprocesser, ungdomskultur, skollektioner, själavård, retreat, gåvoupptäckande, teambyggande, bibelkunskap, apologetik etc. Teori blandas med praktik och du har kontinuerligt en handledare att bolla tankar och utveckling med.

 

Ansöker gör du genom att ta kontakt med kursföreståndaren Martin Andersson. 

Antagning

Antagningen sker efter referenstagning och samtal i ledargruppen för utbildningen, och en bedömning av din möjlighet att kunna tillgodogöra dig utbildningen.

Martin Andersson från ELU, kommer att vara din kursföreståndare under året. martin.andersson@elungdom.se 

 


Kursdatum är 21 augusti 2017 - 8 juni 2018.

 

Ansökan till ledarutbildningen gör du på särskild ansökningsblankett (pdf).