Gospellinje

Modified 2017-11-14 10:37:35 history  

Gospellinjen är en "musiklinje" med stor musikalisk bredd o vänder sig till dig som är sångare eller instrumentalist (trummor, bas, gitarr och klaviatur) och vill utveckla dina musikaliska kunskaper. Under läsåret jobbar vi med Gospelns alla olika stilar som innefattar bl.a. soul, funk, jazz m.fl. Vi jobbar tillsammans fram ett tight sound och en repertoar inför kommande turnéer o spelhelger, ca 30-40 konserter!

Gospeln som musikgenre är utmanande och spännande med tekniska svårigheter vilket utvecklar och berikar både din musikalitet och personliga utveckling. Ämnen el moment som förekommer är bl.a. teori/gehör, ensemblespel, kör, individuella lektioner, körledning, rytmik, koreografi, plankning o notation m.fl. Du får grunderna i den kristna tron, varifrån gospeltexterna har sitt ursprung, och en kulturell och historisk bakgrund till gospelmusiken.

Att gå Gospellinjen kommer ge dig ett år fyllt med sång, spel, glädje, utmaningar och en möjlighet att jobba tillsammans med andra som har samma brinnande intresse för Gospelmusikens breda, rika innehåll och uttryck! Ett år på gospellinjen innebär många härliga möten med olika människor!

För oss är det viktigt att alla får vara sig själva, oavsett tro, tankar, bakgrund och erfarenheter, med respekt och omsorg för varandra.

 

Tveka inte...

...SÖK!

 

Ladda ner högupplöst bild från Gospellinjens 20-års jubiléeum